17 jul 2014

CASAL D'ESTIU 2014: VIATJA A TRAVÉS DEL TEMPS AMB CREA I CREIX






CASAL D'ESTIU 2014: VIATJA A TRAVÉS DEL TEMPS AMB CREA I CREIX

Hola a tothom!
Com sabeu fa dies que estem fent el casal d’ estiu. El centre d’ interès d’ aquest any és la màquina del temps. Cada setmana la nostra màquina del temps particular ens teletransporta a un temps diferent i a partir d’ aquí fem diferents activitats, tallers i jocs relacionats.
De moment la nostra fantàstica màquina ens ha teletransportat a la prehistòria, a l’edat antiga: passant per Grècia, Egipte i Roma, a l’ Edat Medieval…
Cada setmana hem fet coses diferents relacionades amb cada època…
Vam crear la nostra pròpia caverna de la prehistòria amb pintures rupestres… fent la pintura de manera natural com feien aleshores…
Vam visitar el museu del mamut on vam poder veure una reproducció de mamut llanut i aprendre un munt de coses sobre la seva existència... sabíeu que a Catalunya van viure molts mamuts fa milions d’anys??? I és per això que hi ha aquest museu a Barcelona.
Vam descobrir els secrets del parc de la Ciutadella fent d’ exploradors i exploradores. Ens hem vestit de cavallers i de reis i reines. Hem construït castells medievals amb material de rebuig.

Amb fang tothom va poder crear la seva vaixella romana i fins i tot vam poder fer un taller de cuina i van sortir unes “delícies medievals”!

Entre viatge i viatge però, ens vam teletransportar a Sitges... perquè com sabeu ens ens agrada molt la platja.. i cada any fem una visiteta a aquest poble de la costa del Garraf que ens encanta i ens ho passem molt bé!

Esperem que amb aquest recull de fotos d’ alguns moments d’ aquest dies es reflecteixi l’ alegria, les ganes i la diversió que estem vivint aquests dies tots  i totes!!

Encara ens queden un parell de setmanes... ja us anirem explicant més coses!!
Una abraçada forta!! :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario