25 jul 2014

VIATJA A TRAVÉS DEL TEMPS AMB CREA I CREIX: ÈPOCA MODERNA I FUTUR

VIATJA A TRAVÉS DEL TEMPS AMB CREA I CREIX: ÈPOCA MODERNA I FUTUR
Hola a tothom!
Ja estem a la recta final de casal...Aquestes dues últimes setmanes estan essent molt emocionants!! Estem vivint moments i aventures realment divertits i inoblidables!!
La màquina del temps ens ha teletrasportat a l’Edat Moderna i al Futur...
Hem viscut moments molt importants de la història com quan es va inventar el telèfon i hem creat els nostres propis telèfons mòbils i ordinador portàtils!!!!!!
Hem inventat un munt d’ aparells deixant córrer la imaginació! Fins i tot hem construït un eco-coet que volava amb combustible ecològic...
Realment ens hem adonat que a l’Edat Moderna ens van inventar i descobrir coses molt importants i útils!
Entre invent i invent vam teletransportar-nos al parc de l’oreneta! Vam passar un dia de sol fantàstic, vam jugar amb el sorral, vam fer jocs d’ aigua i vam dinar de pícnic a l’ ombreta dels pins... tot un luxe!

Hem fet de grans "chef" fent creacions molt i molt bones... per llepar-se els dits!!!

I ara ens trobem al Futur... un moment força desconcertant ja que cadascú ens estem imaginant com serà aquest moment... alguns diem que ens tornarem invisibles, d’altres diem que anirem a viure a Mart, d’ altres que aconseguirem el canvi de lloc instantani... doncs bé... ja ho veurem... de moment entre ruixadeta d’aigua, visiteta a la platja de barceloneta anem construint la nostra motxilla d’autopropulsió i oxigen per poder anar en un tres i no res a la lluna, també tenim el nostre planeta particular....
.....Com sempre un munt de moments, de riures, d’alegries que són el resultats d’uns dies d’estiu molt intensos amb les vostres criatures! I és que els casal d’estiu són moments molt intensos on petits i grans gaudim moltíssim del bon temps tot fent activitats engrescadores i educatives.

Gràcies un cop més per la confiança que despositeu en tot l’equip de Crea i creix perquè com us diem sempre, els vostres fills i filles donen sentit a la nostra feina!!!
Bon estiu a tothom!!! .... i recordeu ens veiem l’1 de setembre que com molts ja sabeu aquest any fem casal de l’1 al 5 i del 8 al 10 de setembre... ja has reservat la teva plaça???.. encara hi ets a temps, ho pots fer telemàticament escrivint un correu a creaicreix@creaicreix.net.


Bones vacances!!! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario