13 jul 2015

UN ESTIU DIFERENT…. PENSA EN TARONJA, PENSA AMB CREA I CREIX

Aquest any hem apostat per un estiu diferent, ple d’ activitats divertides, d’emocions i de molt bon rotllo. Sense perdre de vista el nostre tret característic i és que podem passar-ho bé però tot i així seguir educant als nostres petits.

La gent d’infantil estem gaudint d’un casal a la vista… el món pirata ens ha envaït…hem creat vaixells, estem buscant el mapa del tresor…. Cada setmana està plena d’aventures fantàstiques i fascinants. Quines sorpreses ens esperant per les properes setmanes???
Els grans cada setmana estem dedicant-la a una temàtica específica. 
La primera setmana la vam dedicar als esports: futbol, bàsquet, handbol, ciclisme amb la guàrdia urbana.... no només s’ ha de saber jugar, si no que per jugar bé i fer-ho “bonito” cal conèixer les normes i els valors de cada disciplina.
La segona setmana dels grans l’hem dedicat al teatre en anglès… qui diu que no es pot aprendre anglès passant-ho d’allò més bé??? Doncs nosaltres, amb la col·laboració de les nostres amigues de Collage, ho hem aconseguit… hem dedicat tota una setmana a aprendre l’idioma fent teatre… ha estat molt divertit i interessant… i el resultat ha estat una obra de teatre molt xula! ;)

No ens perdeu de vista ja que encara ens queden 4 setmanes i us continuarem explicant!!
A reveure!

No hay comentarios:

Publicar un comentario