8 may 2015

ESTIU 2015: PENSA AMB TARONJA... PENSA AMB CREA I CREIX

JA TENS PLANS PER AQUEST ESTIU???.....
Nosaltres us fem una proposta fresca i gustosa ;)
Per els petits de la casa (EI3 a EI5): UNA CASAL A LA VISTA!!
el món pirata i marí ens espera.....ens ho volem passar molt bé, gaudir del bon temps i de diferents activitats i aprendre i consolidar, entre d’altres valors, els de respecte i convivència.
Farem un munt d’activitats relacionades amb aquesta temàtica, sempre intentant gaudir al màxim dels dies de vacances dels més petits. Les activitats, manualitats, gimcanes, tallers de cuina, disfresses, etc... les anirem fent entre els matins i les tardes. 
I per els més grans... aquest any canviem el format... la proposta és novedosa i molt atractiva...
Volem que els vostres fills i filles s'ho passin d’ allò més bé fent una mica de tot.
Farem setmanes temàtiques: d'Anglès, Danses, Arts escèniques, Lleure, Esports.... un no parar de divertir-se i a prendre... I per cada setmana comptarem amb monitors/es especialitzats en la temàtica proposada.
Tota aquesta varietat sense perdre de vista l’essència i el tret diferenciador de Crea i Creix, i és que els vostres fills i filles gaudeixin de les seves vacances des d’un punt de vista lúdic, educatiu i amb un equip professional que vetllarà per les seves necessitats.

No us ho penseu més... aquest és el vostre casal!!! :)

Us podeu inscriure presencialment a l'Escola Pública Patronat Domènech, C/gràcia nº 7, 08012 BCN, o bé telemàticament mitjançant el nostre correu-e: creaicreix@creaicreix.net

Us esperem!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario